Ιούλιος
31
2009

Ομολογία μεταξύ Μηχανική Unicist και Κβαντική Μηχανική

Για να μεταφράσετε αυτό το μήνυμα, κάντε κλικ στον τίτλο για να το ανοίξετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στη σημαία σας στο δεξί μενού.

Έχουμε εκδώσει την έκδοση 2.0 της Λευκής Βίβλου για την Ομολογία μεταξύ Μηχανική Unicist και Κβαντική Μηχανική. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των 10 ετών της βασικής έρευνας στον τομέα των επιστημών της πολυπλοκότητας.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση με τη Λευκή Βίβλο στη διεύθυνση: http://www.unicist.org/deb_unicist_mechanics.php

Όπως γνωρίζετε το χρόνο που περάσαμε μαζί ήταν επαγγελματικά μεγάλη επιτυχία. Η παγκόσμια κρίση εργάστηκε ως ανοιχτήρι αγορά για τις τεχνολογίες μας.
1) Υπήρχαν πάνω από 500 νέα έργα τελειώσει την έρευνα.
2) Ανοίξαμε τα blogs 11 χρήστες σε διαφορετικές ειδικότητες.
3) Θα περιλαμβάνονται δύο νέες γλώσσες (γαλλικά και γερμανικά), και έχουν ξεκινήσει την επιστημονική διάδοση ανάπτυξη 5 blogs στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ισπανικά.
4) Είμαστε στην περίοδο δοκιμής του κινητήρα Business Research Unicist που θα εγκαινιαστεί στις 3 Νοεμβρίου 2009.
5) Το Δίκτυο Καλής Θέλησης προχώρησε στο άνοιγμα τριών Ανοικτά Πανεπιστήμια σε Κυβερνητικής, Υγείας και Οικονομικών.
Ώρα για εμπορική επέκταση έχει έρθει. Δεδομένου ότι μιλάμε για τις επιχειρήσεις, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα την εξέταση του παράγοντα "ΜΗΔΕΝ", που είναι η κύρια αιτία θανάτου των επιχειρήσεων. Θα το βρείτε: στη διεύθυνση:

Επιστημονικά Ιδρύματα του αντικειμένου Unicist Driven Τεχνολογίες

Κατόπιν αιτήματος ορισμένων από τους εταίρους μας, προκειμένου να δοθεί πρόσβαση στην επιστημονική γείωση του αντικειμένου Unicist Driven Technologies προς τους πελάτες, έχουμε αναπτύξει μια σύνθεση από τα θεμέλια που στηρίζουν τις δραστηριότητές μας. Δεν έχει δημοσιευθεί στις ιστοσελίδες των εταίρων μας. Αυτή είναι η στήριξη μόνο πληροφορίες λόγω έρευνα μας στηρίζει την unicist αντικείμενο με γνώμονα τις τεχνολογίες των επιχειρήσεων που παρέχουμε.

Ανακαλύψεις - Βασικές Επιστήμες

Ανακαλύψεις - Εφαρμοσμένων Επιστημών

Πρόσβαση Η Unicist Research Institute

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα

Πατήστε Επιτροπή
Diana Belohlavek - Martin Alvaro - Ντιέγκο Belohlavek

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το μηνιαίο πληροφορίες σχετικά με τις νέες επιστημονικές εξελίξεις, παρακαλώ εγγραφείτε εδώ .

Αν θέλετε να εξοικειωθούν με τις τεχνολογίες unicist, μπορείτε να συμμετέχετε σε μια λειτουργική μονάδα της Στρατηγικής Unicist.

Συντάχθηκε απο τον Turi σε: Οντολογία της ανθρώπινης νοημοσύνης |

Δεν Σχόλια »

RSS feed για σχόλια σχετικά με αυτό το post.

Αφήστε ένα σχόλιο

Unicist Αρχιτεκτονική Επιχειρήσεων

RSS

Ακολουθήστε μας στο twitter


Αναζήτηση Ιστοσελίδες μας:

Powered by WordPress . Θέμα: TheBuckmaker . SCHUFA KSV , Xoppla